Súlyos sérülést szenvedett Metzker Viki

Ország

Olyan súlyos sérülést szenvedett Metzker Viki a Dancing with the Stars egyik próbáján, hogy veszélybe került a szereplése is.

A DJ és táncos párja két hónapja készül a Dancing with the Stars-ra, a múlt heti szombati stúdiós próbán azonban Viki megsérült, kórházba kellett szállítani.

Az utolsó emelésnél Norbi a vállára kapott, én pedig vízszintesen, szinte úszom a levegőben. Nagyon szerettem ezt az akrobatikus elemet, amit addig minden alkalommal gond nélkül sikerült megcsinálni. A próbán viszont ahogy felkapott Norbi, valahogy odaütődhetett a bordám a vállcsontjához és hallottam a reccsenést…

– nyilatkozta a Borsnak Viki, aki olyan hangosan felkiáltott a fájdalom miatt, hogy azt még a stúdió falain kívül is hallották állítólag.

Metzker Vikit kórházba vitték. A röntgenfelvételen és az ultrahangon is látszott, hogy elrepedt a bordája. Az orvosa szigorú ágynyugalomra parancsolta Vikit, meg sem mozdulhat. Hogy szombaton színpadra tud-e állni, az még abszolút kérdéses, ami miatt a híresség nagyon el van keseredve.

Két hónapja gyakorlunk, embertelen munkánk van ebben a táncban. Norbival kitaláltuk, hogy ha táncolhatok szombaton, akkor is s csak úgy, hogy teljesen át kell alakítani a koreográfiát, kimaradnak az akrobatikus elemek, hiszen most még minden apró mozgás elviselhetetlen fájdalmat okoz…

Közösségi oldalán arra kéri követőit, szurkoljanak neki, hogy fel tudjon lépni szombaton, mert nagyon szeretne. Vikit mostanában egyik csapás éri a másik után, nemrégiben szenvedett súlyos autóbalesetet: 140-nel csapódott a szalagkorlátnak az autó, amiben utazott. Őt azonban kemény fából faragták. Bejegyzésében így üzen:

Mindig vannak nehézségek az életben, hiszen a nélküle lehetetlen fejlődni! Kedves ÉLET, hidd el… Erősebb vagyok mint gondolnád!