Deutsch Tamás fidesz

Deutsch Tamás szerint Karácsony Gergely egy hisztis Facebook influenszer

Ország

Deutsch Tamás kifejtette, mit gondol Karácsony Gergely főpolgármesteri munkájáról. Nem finomkodott.

A Fidesz EP-képviselője szerint Karácsony egyáltalán nem dolgozik főpolgármesterként, csakis a személyes érvényesülése érdekli és egy hisztis Facebook influenszert játszik, miközben Budapest teljesen leamortizálódik. Szerinte Karácsony csakis a miniszterelnök-jelöltséget tartotta és tartja szem előtt, semmi mást. Mint Facebook posztjában írja:

Karácsony Gergely 2014-ben valójában nem a kerületi önkormányzati választáson, hanem a baloldal miniszterelnök-jelölti előválasztásán indult. Csakis ez a törekvése érdekelte, erről szólt az egész politikai akció.

Szerinte Karácsony Gergely a budai kertvárosi lakásából csak a Google Maps segítségével talált el Zuglóba. Deutsch aztán így folytatta gondolatait:

2019-ben sem a fővárosi önkormányzati választáson, hanem a baloldal újbóli miniszterelnök-jelölti előválasztásán indult.

Deutsch Tamás szerint nem végzi főpolgármesteri teendőit, hiszen mindenhol kosz, gaz és rendetlenség van Budapesten, tele a főváros hajléktalanokkal, a reggeltől estig tartó dugókról nem is beszélve.

Bejegyzése itt olvasható el: