Gáspár Győző

Válaszolt a közterület Gáspár Győzike panaszára

Ország

Győzike szerint megtámadták és le is cigányozták őket a közterület-felügyelők, akiket ezért be is panaszolt. A közteresek végre válaszoltak neki.

Szabálytalan parkolása miatt megbüntették Győzikét, akit a büntetés maga nem is, a közteresek hozzáállása azonban teljesen felháborított. Azt mondta, intézkedés közben lecigányozták őket, Bea asszonyt pedig szinte kirángatták az autóból.

Győzikét felháborította az eset, ezért panaszt tett az óbudai közterület-felügyeletnél, de sokáig válaszra sem méltatták őt. Ma azonban megjött a válasz.

Milyen érdekes, ma délben megkaptam a választ! A panaszomat tudomásul vették, a levelemre a jogszabályban előírt határidőn belül válaszolni fognak. Több mint egy hét, két levél, egy tucat telefonhívás és a média kellett ahhoz, hogy válaszoljanak

– mondta a Blikknek Gáspár Győző, aki elismerte, hogy hibázott, de szeretné, ha a kiszabott 30 ezer forintot inkább jótékony célra fordítanák. A Blikk megkeresésére a közterület-felügyelet is reagált, közölték, hogy a panasz bejelentés kivizsgálása folyamatban van.