Gáspár Győzike

Győzike: Megtámadtak és lecigányoztak a közteresek

Ország

Lecsapott a közterület-felügyelet Gáspár Győzőre és Bea asszonyra. Győzike szerint megtámadták és le is cigányozták őket.

Egy fővárosi csárda előtt parkolt szabálytalanul Győzike, csak pár percre állt meg, amíg átadott egy tortát. Ekkor csaptak le rájuk a közteresek, a showman szerint nem is akármilyen stílusban. Győzike elismeri, hogy szabálytalanul parkolt, a bánásmód miatt azonban fel van háborodva.

Komolyan itt tartunk 2021-ben, hogy azt kiáltják ránk a közterületesek az utcán, hogy cigányok vagyunk? Azok vagyunk, mindenki tudja és akkor mi van? Az elmúlt 21 évben engem ilyen faji megkülönböztetés még nem ért. Az pedig vérlázító, hogy 30 ezret fizettetnek velünk, azzal a felkiáltással, hogy mert benne vagyunk a tévében, telik rá

– nyilatkozta Gáspár Győző a Blikknek, aki azt is elmondta, hogy nagyon veszélyes és megalázó volt az egész helyet, Bea asszonyt szinte úgy rángatták ki az autóból. Rengeteg vendég látta a jelenetet, amit Győzike nem hagy annyiban. Megkereste már a közterület-felügyeletet, de egyelőre sem a leveleire, sem a telefonjaira nem válaszolnak.