Sorban állnak a vásárlók L.L. Junior házáért

Ország

Nagyon sok az érdeklődő L.L. Junior eladásra kínált álomotthonáért, melyet áron alul, 280 millió forintért hirdetett meg az énekes.

L.L. Junior azután hirdette meg luxusotthonát, hogy szétváltak párjával, Kingával. A Budai hegyekre néző, örökpanorámás, medencés, 240 négyzetméteres, háromszintes, két fürdőszobás, hatteraszos, kétgarázsos ingatlant 280 millió forintért hirdette meg, mely a szakértők szerint jóval a piaci ár alatt van.

A Bors információi szerint az érdeklődők szinte ostromolják az ingatlan eladásával foglalkozó ügynököt, az egyik vevőjelölt már a szerződés aláírásig jutott, de végül valamiért mégis visszalépett. Gondot ezzel persze nem okozott, a további jelöltek sorban állnak a házért. A lapnak nyilatkozott Junior egyik ismerőse is:

Biztos vagyok benne, hogy attól is népszerű ez a ház, hogy L.L. Junior lakott benne. Lehet, hogy van, aki mosolyog ezen, de közben az az igazság, hogy bizony van olyan, akinek egy nagyon is számít.

Ez a törökbálinti ház volt L. L. Junior álma, ezért dolgozott egész életében. Hamarosan azonban új gazdára találhat, mert úgy néz ki, Junior és párja nem tudják helyrehozni problémáikat.