Élete legdurvább forgatásán van túl Ördög Nóra

Ország

Idén májusban forgatták le a TV2 új reality-jét, a Totemet. A forgatás alatt az időjárás sokszor nagyon rosszra fordult, ami megnehezítette Ördög Nóra dolgát is.

A műsorvezető a Ripostnak elmondta, ez volt élete legdurvább forgatása.

Nagyon kemény volt az egész! Így visszanézve az első részt, nem is annyira jött át, hogy milyen hideg volt, mennyire fújt a szél. Bár az látszott, hogy a szememből végig folyt a könny, alig tudtam nyitva tartani. A szavakat is nehezen tudtam formálni, annyira fújt az arcomba a szél. Nem volt még soha ilyen szélsőséges időjárási körülmény egyik műsor alatt sem. Ez volt életem legdurvább forgatása.

Nórinak nemcsak az időjárás viszontagságaival kezdett megküzdeni, sziklára is kellett másznia, ami szintén kihívást jelentett számára. A műsorvezető azonban megszokta már, hogy azt kell tennie, amit kérnek tőle. Mint mondta:

Ha azt mondják nekem, hogy menjek fel a hegytetőre, akkor felmegyek, ha pedig beleraknak egy medencébe, amiben cápák úszkálnak, akkor ott mondom a felkonfot, mert ez a dolgom.

Bár Ördög Nórinak nem volt egyszerű helytállni ilyen időjárási körülmények között, még mindig könnyebb dolga volt, mint a Totem játékosainak. A Totem augusztus 22-én startol a TV2-n, a műsorban két celebcsapat küzd meg egymással és az elemekkel.