Majka üzent Gődénynek: “Jöjjön ide, ha van a pucájában vér!”

Ország

Elege van a “Gödény-féle idiótákból”. Még mindig kórházban fekszik a koronavírus-fertőzéssel küszködő Majka, aki megneszelte, hogy dr. Gődénynél is fennáll, hogy benyalta a vírust.

A rapper igen kemény üzenetet intézett a vírusszkeptikus patikushoz, aki már régóta a bögyében van:

Ennek a videónak az apropója, hogy elegem van az ilyen Gödény-féle idiótákból. El nem tudom képzelni, hogy ez a csávó mit képzel, mit gondol erről a betegségről, de nem vagyok biztos abban, hogy ép ésszel is ezt gondolja. Az a lényeg, hogy ezt a Gödény urat szeretném meghívni ide magunkhoz. Jöjjön el ide, jöjjön az intenzívre, ha van a pucájában vér. Jöjjön el, maradjon pár napot. Nem szabad senkinek ezt a vírust elkapnia, de annyira szeretném, hogy ez az ember jöjjön ide fel hozzám. Legyen itt pár napot, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak. Maszk nélkül! Úgysem létezik szerinte ez a vírus. Nem kell a Covidról beszélgetni, csak arról, hogy vagyunk, létezünk, megfogja a villámat, eszik a kajámból, iszik a teámból

– mondta kórházi karanténvlogjának mai adásában Majka.

Saját állapotával kapcsolatban annyit árult el, hogy hazamenetele a laboreredmények függvénye, és mivel az egyik gyulladásos érték lejjebb, a másik feljebb ment, még ott kell magányoskodnia egyszemélyes kórtermében.