Interaktív kisállat minden alkalomra

Ország

Unalmas már a sétáló kiskutya vagy a robotcica? Sőt, a többféle póni sem az igazi már, mert valami különlegesebbre vágyik a gyerkőc? Semmi akadálya, hiszen manapság már akár egy interaktív őzikével is bővülhet a család. 

Praliné, az őzike

Egy interaktív játék remekül el tudja szórakoztatni a kisgyermekeket, sőt még a kisiskolás korosztály is előszeretettel gondoskodik egy kedves plüssről. Pont erre ad lehetőséget Praliné, az interaktív őzike, amit a Játéksziget kínálatában érhetsz el. A különlegessége abban rejlik, hogy mégis egy pihepuha vadállat, ami különösen vonzza a kicsiket, hiszen a vadasparkban látható őzikét akár a karjaiba is zárhatja otthon. 

Az őzikét a pocakján található kapcsolóval kell bekapcsolni, így azonnal készen áll arra, hogy játszon a kis gazdájával. A különböző igényeit pislogással jelzi, ami nem mindig egyértelmű, így a gyermeknek kell kitalálni, hogy mire is vágyik kis kedvence. Lehet éhes, vágyhat simogatásra, lehet álmos vagy éppen ijedt. Talán ez utóbbi az egyik legédesebb cselekvése, hiszen ha megijed, igazán összerezzen, és csak simogatással lehet megnyugtatni. Ha jól érzi magát és elégedett, akkor becsukja a szemét, és kedvesen mozgatja a füleit. 

Éhség esetén meg lehet etetni a játék dobozban található kis bogyókkal, amiket igencsak szeret. 

 

Mitől olyan népszerű?

A gyerekek jelentős része vágyna valamilyen állatra, amiről gondoskodni lehet. Sokan nem engedhetik meg maguknak a különböző háziállatok tartását, így ki kell találni valami köztes megoldást. Ebben segítenek az interaktív állatok, hiszen amellett, hogy lehet róluk gondoskodni, igenis reagálnak a törődésre és visszajelzéseket adnak. Erősítsük bennük a gondolkodás fontosságát és hagyjuk, hogy a későbbiekben profitáljanak belőle.

Tökéletes kiegészítői ezáltal a különböző szerepjátékoknak, hiszen a gyerekek kedvükre szőhetik a történet cselekményét. Már 2 éveseknek is kiváló karácsonyi ajándék, hiszen egyszerűen megérthetőek az őzike jelzései, és a szükségletei is könnyen kielégíthetőek. 

Ahogy említettük, a karácsony közeledtével érdemes ebben is gondolkodni, hiszen nem egy kis plüss apróságról van szó, hanem egy igen méretes interaktív őzikéről. Képzeld el a gyermeked arcát, amikor a fa alatt meglátja ezt a tüneményes játékot, amint rá vár azon a meghitt éjszakán. Kell ennél több és szebb látvány? A plüss 3 elemmel működik, amiket a csomag nem tartalmaz, de ha a Játékszigettől rendeled, akár azokat is megveheted hozzá. Hidd el, sokkal jobban fogja érezni magát mindenki, ha a kibontás után azonnal indulhat is a móka. Igazán jó választás fiúknak és lányoknak egyaránt.