15 GB extra mobilnetet ad a járvány miatt a Vodafone – mindhárom szolgáltató lépett

Ország

A Telekom és a Telenor után a Vodafone is előállt a koronavírus-kedvezménycsomagjával. Összességében valahol a kettő közé lőtték be, ugyanis a feltöltőkártyás és havidíjas lakossági illetve kisvállalati ügyfelek számlázási ciklusonként 5-5 GB-ot kapnak, ami a My Vodafone applikáción keresztül aktiválható. Ez azt jelenti, hogy a vállalat három hónapon keresztül biztosít 5 GB-os adatkeretet az ügyfeleinek.

https://debreceninap.hu/orszag/2020/03/14/a-telenor-100-gb-ingyen-mobilnetet-ad-mindenkinek-a-jarvany-miatt/

Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők a lakossági ügyfelek számára a tanítási év végéig, ezzel a tanárok és diákok otthoni környezetben végzett munkáját szeretnék támogatni. Ezeken kívül elérhető lesz a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.

A Telekom 10 gigabájt plusz mobilnetet ír jóvá minden előfizetőjének

Minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfél számára elérhetővé teszik a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.

https://www.facebook.com/vodafonehungary/photos/a.139779402698834/3084717171538361/?type=3&theater