Az első közös szerelmes fotójával idézi meg a Valentin-nap szellemét Dobó Ági és Debreczeni Zita

Ország

Debreczeni Zita és Dobó Ági is részt vesz a Vodafone Valentin-napi promóciójában: Instagram oldalunkon osztották meg az első közös fotót, amin kedvesükkel szerepelnek, és Valentin-nap alkalmából arról is meséltek, hogyan viszonyulnak a szerelmesek ünnepéhez.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita egy 4 évvel ezelőtti, Balatonon készült képet osztott meg Instagram oldalán a Vodafone Valentin napi aktivitásának keretében. Ez az első fotók egyike, amelyen mint pár szerepelnek. Zita elmondása szerint ez egy nagyon romantikus pillanat volt, éppen a barátaikkal vitorláztak, naplementét néztek és boroztak.

„Mivel mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, viszonylag kevés időt tudunk kettesben tölteni. Éppen ezért minden olyan lehetőséget igyekszünk megragadni, amikor együtt lehetünk. Ezek közé tartozik a Valentin nap is, amit azonban a férfiak nem annyira ünnepelnek. Tavaly Gianni meglepett egy különleges vacsorával, minden szíves lufikkal volt tele. Ahogy leültünk az asztalhoz, egy lufit épp el akart ütni az útból, amit olyan nagy erővel tett, hogy fél méterről hatalmasat csattant az arcomon. Így utólag lehet ez egy bosszú volt a Valentin nap miatt. Idén jobban fogok figyelni a lehetséges veszélyekre” – mesélte nevetve Valentin napi szokásaikról Debreczeni Zita.

Dobó Ági

Dobó Ági elmesélte, hogy párjával közös első fotójuk 2010-ben, az Operabálon készült, azonban ezt sajnos azóta sem sikerült felkutatniuk. Számukra tényleg különleges ez az időszak, mert február 10-én van az évfordulójuk, amiből idén Valentin-nap környékén már a kilencediket ünnepelik. Az első közös Valentin-nap óta sok ezer közös képük készült, és nagyon szeretik visszakeresni a régebbi fotókat is, amelyeken általában jókat nevetnek. Ági Instagram oldalán megosztott egy közös fotót a kezdetekről, amihez képest mára sokat változott a pár.

A Valentin nappal kapcsolatban Dobó Ági elmesélte: „Számunkra a február az egyik legszebb hónap, mert ekkor ünnepeljük az évfordulónkat, és a Valentin-napot is. Korábban nagyobb hangsúlyt fektettünk az ünneplésre, azonban ma már két kis rosszcsont mellett ritkábban tudunk kettesben megszökni. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartjuk, hogy ápoljuk a szerelmünket, hiszen ez a kapcsolatunk és a családunk alappillére, így mindig megoldjuk, hogy legyen egy kis “mi időnk”. Az egyik legelső randink éppen Valentin napra esett, melyen Csabi nagyon kreatívan moziba hívott, és megnéztük a Valentin nap című filmet. Bár ezen azóta is jókat nevetünk, mégis az egyik kedvenc közös kikapcsolódásunk a mozi, így Valentin napkor ennek a hagyománynak igyekszünk eleget tenni.”

A Vodafone promóciójának keretében egy kis romantikus nosztalgiázásra buzdítják követőiket is. Instagram oldalukon arra kérik őket, hogy ők is osszák meg első, szerelmükkel közös képüket. A Vodafone ügyfeleknek ehhez most még extra adat is rendelkezésükre áll, ha eddig még nem használták fel azt a 90 GB, három napig belföldön és az EU-ban felhasználható díjmentes adatot, melyet a My Vodafone appban lehet aktiválni február 1. és 28. között. És ha ez nem elég, akkor február 14. és 17. között szintén minden aktív lakossági, hang alapú előfizetéssel rendelkező, havi díjas és feltöltőkártyás Vodafone ügyfél díjmentesen telefonálhat a szerelmesek ünnepe alkalmából.