Tram train, tömegközlekedés, vasútvillamos, villamos, utazás

Vízvezeték-javítási munkálatok kezdődnek a Boldogasszony sugárúton, Szegeden

Helyi hírek

A Szegedi Vízmű Zrt. 2024.07.10-től, várhatóan egy hétig halaszthatatlan vízvezeték-javítási munkálatokat végez a Boldogasszony sugárúton, az Oldal utca és a Bokor utca között. A munkálatok során ezen a szakaszon forgalomelterelésre kell számítani. 

Forgalmi változások, korlátozások

A vízvezeték-javítási munkálatok ideje alatt a Boldogasszony sugárút ezen szakaszán (az Oldal utca és a Bokor utca között) fél útpályás lezárásra, sebességkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani: a város felé haladó forgalom ideiglenes jelleggel a villamos pályatestre lesz átterelve, ahol fokozottan ügyelni kell a munkálatok ideje alatt is menetrendszerűen közlekedő villamosokra.

A Bokor utcából a munkálatok ideje alatt is ki lehet majd kanyarodni a Boldogasszony sugárútra, azonban a Boldogasszony sugárútról nem lehet majd bekanyarodni a Bokor utcába.

A közlekedést a munkálatok idejére kihelyezett táblák és ideiglenes útburkolati jelek segítik.

Időszakos korlátozások az ivóvíz szolgáltatásban

Az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat az előírtak szerint értesíti a Szegedi Vízmű Zrt.

A munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. végzi. A tervek szerint egy hét alatt, várhatóan jövő hét közepéig befejeződnek a javítási munkálatok, ezt követően állhat vissza az érintett útszakaszon a megszokott forgalmi rend.

(szegedivizmu.hu)

Fotó: Frank Yvette