Felföldi József és Orbán Ráhel

Felföldi József beleszállt Orbán Ráhelbe: “minden jó érzésű ember fülét b.ssza”

Helyi hírek

Véget értek a választások, Felföldi József debreceni nagyvállalkozó pedig újult erővel kritizálja az ellenzéki és kormányoldalt egyaránt.

Az édességgyáros vállalkozó célkeresztjébe ezúttal Orbán “saját láb” Ráhel került. Orbán Viktor legidősebb lánya kétségkívül magas labda, hiszen a nagy csinnadrattával indított bababoltja tavaly 50 milliós veszteséggel zárt.

Felföldi nem is hagyja ezt szó nélkül:

“Na, de Ráhel, azért, ha még azt el is nézzük neked, hogy végső soron az adófizetők pénzéből hobbi-vállalkozol és ezzel egyébként megcsúfolod azokat az embereket, akiknek valóban piaci körülmények között a saját egzisztenciájuk terhére kell sáfárkodniuk. És még azt is elfogadjuk, hogy mit művel a férjed. Sőt még azzal sem foglalkozunk, hogy hogyan és milyen körülmények között lesz nektek a Svábhegyen luxus kecótok a Dreher-villában…vagy eltekintünk attól, hogy valós teljesítmény nélkül szerepelsz a befolyás-barométer 26. helyén, nőként pedig annak 3. lépcsőfokán…”

Felföldi József Papp László újraválasztása mellett kampányol

Majd így folytatja:

“Szóval, ha mindezekről nagyvonalúan megfeledkezünk, az még akkor is minden jó érzésű ember fülét b.ssza, mikor azt nyilatkozod, hogy TE a dolgozó anyát képviseled, azt az anyát, aki akkor dolgozik, amikor tud.”

Felföldi József szerint ugyanis az átlag anya akkor dolgozik, amikor kell, ráadásul “munka és munka között is van különbség”.

“Sőt továbbmegyek, az sem mindegy, mi a munka tétje. Mert ha a megélhetés forog kockán, akkor egészen másként esik dolgozni, mint akkor, amikor azért van egy aranyos kis butikocskád, mert az olyan menő”

– írja Felföldi.

“Ráhel, te egy nagyon szerencsés nő vagy, aki azt tanulhatott, amit szeretett, ott dolgozhatott, ahol akart, vagy éppen akkor hagyta abba a munkát, amikor szerette volna, és akkor kezdhetett valamibe, amikor csak kedve támadt, és kipattant egy ötlet a fejéből. Hogy milyen áron, azt most ne firtassuk. Annyi biztos, hogy szerencsés és kivételezett vagy. Jó lenne, ha ehhez némi bölcsesség és empátia is társulna! Így tudnád, hogy magadat a többi dolgozó anya mintájaként aposztrofálni nemcsak nevetséges, hanem bántó és ízléstelen”

– szúr oda Orbán Viktor lányának a debreceni nagyvállalkozó.

Kapcsolódó:

Orbán Ráhel: “Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy tudjon talpon maradni, mert nehéz lesz”

Ki valójában Felföldi József? Interjú Debrecen egyik legismertebb milliárdosával