Óvodavezetők kinevezése Debrecenben

Óvodavezetőket neveztek ki Debrecenben

Helyi hírek

Debrecen közgyűlése pályázatot írt ki nyolc helyi óvoda igazgatói beosztásának ellátására, tekintettel arra, hogy a hivatalban lévő intézményvezetők megbízatása 2024. július 31. napjával lejár.

Angyalkert Óvoda

Határidőig két pályázó – Jaskó Edit (külső pályázó) és Lipcseiné Szabó Ildikó (belső pályázó) – nyújtotta be pályázatát. A közgyűlés megbízta Lipcseiné Szabó Ildikót az Angyalkert Óvoda vezetésével a 2024. augusztus 1. napjától 2029. július 31. napjáig terjedő időszakra.

Alsójózsai Kerekerdő Óvoda

Két pályázó – Jaskó Edit (külső pályázó) és Vinczéné Simon Nikolett (belső pályázó) – nyújtotta be a pályázatát. A közgyűlés megbízta Vinczéné Simon Nikolettet az Alsójózsai Kerekerdő Óvoda vezetésével a 2024. augusztus 1. napjától 2029. július 31. napjáig terjedő időszakra.

Debreceni Hétszínvirág Sport Óvoda

Egy pályázó, Szabó Erzsébet, az Ifjúság Utcai Óvoda Hétszínvirág Tagintézményének tagintézmény-igazgatója nyújtotta be a pályázatát. Pályázata a pályázati felhívásban előírt tartalmi és formai követelményeknek megfelel. A pályázó rendelkezik az igazgatói beosztás betöltéséhez szükséges jogszabályban előírt felsőfokú végzettséggel, szakképzettségekkel és szakmai gyakorlattal. A Kulturális és Oktatási Bizottság 2024. június 12-én a pályázót meghallgatta és a pályázatát véleményezte. A Közgyűlés a bizottság véleményét mérlegelve döntött, s megbízta Szabó Erzsébet Debreceni Hétszínvirág Sport Óvoda vezetésével.

Kemény Zsigmond Utcai Óvoda 

Egy pályázó, Turek Ferencné nyújtotta be a pályázatát. A közgyűlés megbízta Turek Ferencnét, a Kemény Zsigmond Utcai Óvoda határozatlan időre kinevezett óvodapedagógus munkakörű köznevelési foglalkoztatotti jogviszonyban álló alkalmazottját 2024. augusztus 1. napjától 2029. július 31. napjáig az intézmény igazgatói beosztásának ellátásával.

Kuruc Utcai Óvoda 

Egy pályázó, Ráczné Kádár Nóra (külső pályázó) nyújtotta be a pályázatát. A közgyűlés kinevezi Ráczné Kádár Nórát 2024. augusztus 1. napjától határozatlan időre a Kuruc Utcai Óvoda teljes munkaidőben foglalkoztatott, óvodapedagógus munkakörű köznevelési foglalkoztatotti jogviszonyban álló alkalmazottjává, besorolja a Pedagógus II. fokozatba, és egyidejűleg megbízza 2024. augusztus 1. napjától 2029. július 31. napjáig az intézmény igazgatói beosztásának ellátásával.

Mesekert Óvoda 

Két pályázó – Jaskó Edit (külső pályázó) és Fekete Valéria (belső pályázó) – nyújtotta be a pályázatát. A közgyűlés megbízta Fekete Valériát a Mesekert Óvoda vezetésével a 2024. augusztus 1. napjától 2029. július 31. napjáig terjedő időszakra.

Mosolykert Óvoda 

Egy pályázó, Takács Judit, az intézmény jelenlegi igazgatója nyújtotta be a pályázatát. Pályázata a pályázati felhívásban előírt tartalmi és formai követelményeknek megfelel. A pályázó rendelkezik az igazgatói beosztás betöltéséhez szükséges jogszabályban előírt felsőfokú végzettséggel, szakképzettségekkel és szakmai gyakorlattal. A Kulturális és Oktatási Bizottság 2024. június 12-én a pályázót meghallgatta és a pályázatát véleményezte. A Közgyűlés a bizottság véleményét mérlegelve megbízta Takács Juditot az intézmény vezetésével.

Sinay Miklós Utcai Óvoda 

Egy pályázó, dr. Nagyné Harangi Ilona, az intézmény jelenlegi igazgatója nyújtotta be a pályázatát. Pályázata a pályázati felhívásban előírt tartalmi és formai követelményeknek megfelel. A pályázó rendelkezik az igazgatói beosztás betöltéséhez szükséges jogszabályban előírt felsőfokú végzettséggel, szakképzettségekkel és szakmai gyakorlattal. A Kulturális és Oktatási Bizottság 2024. június 12-én a pályázót meghallgatta és a pályázatát véleményezte. A Közgyűlés a bizottság véleményét mérlegelve dr. Nagyné Harangi Ilonát bízta meg az intézmény vezetésével.

Tócóskerti Óvoda 

Egy pályázó, Báthory Csaba Attiláné nyújtotta be a pályázatát. A közgyűlés megbízta Báthory Csaba Attilánét, a Tócóskerti Óvoda határozatlan időre kinevezett óvodapedagógus munkakörű köznevelési foglalkoztatotti jogviszonyban álló alkalmazottját 2024. augusztus 1. napjától 2029. július 31. napjáig az intézmény igazgatói beosztásának ellátásával.