Tűzoltás

Óriási tűz volt Debrecenben, négy buszjárat terelőútvonalra kényszerül

Helyi hírek

Kigyulladt két garázs Debrecenben, a Létai úton. A tűz a garázshoz épített két ingatlanra is átterjedt. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók utómunkálatokat végeznek.

A tűzeset miatt teljes útzár van érvényben a Létai úton – közölte a DKV. Az oltási munkák ideje alatt a 15Y, 15YH, 41 és 41Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A 15Y és a 15YH jelzésű autóbuszok csak a Borzán Gáspár utcai autóbusz-fordulóig közlekednek, az autóbuszok itt várják ki a visszaindulási idejüket. A járatok egyik végállomás irányába sem érintik a Lahner utca/Diószegi út, Lahner utca 53. /Schweidel József utca, Irányi Dániel utca, Fiákeres utca és a Bayk András utca megállóhelyeket. A 41-es és a 41Y-os autóbuszok a Vámospércsi úti fordulóig közlekednek. A 41-es autóbusz egyik végállomás irányába sem érinti Keresztesi utca, Vadliba utca, Fiákeres utca, Bayk András utca, Moha utca és a Kinizsi Nyomda megállókat. A 41Y-os járat egyik végállomás irányába sem érinti a Keresztesi utca, Vadliba utca, Irányi Dániel utca, Lahner utca 53. /Schweidel József utca, Lahner utca/Diószegi út és a Borzán Gáspár utca megállókat.

Fotó: illusztráció