Megszólalt a békevarangy

Helyi hírek Vélemény

Méltóságos professzor, doktor, képviselő, kubai kommunistákkal sutymorgó Pósán László múlt héten ismét felmondta a háború és békés kampányszöveget, amit a párt agitprop osztálya küldött szét az utolsó napokban, mert már vesztüket érezték.

Az évről évre vörösebb, szocizó-kommunistázó-baloldalazó-liberálisozó boszorkányper szakértő parlamenttöltelék tele szájjal tolta most is az demagóg szöveget, ami bizony egyetemi oktatóhoz méltatlan. Valaki végre lemondathatné ezt az embert, aki csak dölyfösen kritizálja az ellenzékieket, holott egy önálló gondolata sincs.

Szabó Bencét ő szólította fel lemondásra, mikor ő az, akinek semmi keresnivalója sincs már a közéletben. Karácsony kamerák előtt matricázott. Őt miért nem vitték be?

Érdekes lesz az elkövetkező két év. Pósán béke varangy László sajnos két éve is a háborús propagandának köszönhetően nyert Mándi Lászlóval szemben. Az emberek egy része persze két év múlva is el fogja hinni, hogy a kivénhedt demokraták szövetsége akar békét, miközben a katonák már akkor ott lesznek Csádban.

Méltóságos, professzor, doktor Pósánt ekkor lehet majd utánuk küldeni a meleg éghajlatra, mert brekeg franciául és hátha visszatér a józan esze, ha kikerül ebből az agymosó pártközegből.

N.Nagy Sándor