Czeglédi Gyula hajdúszoboszlói strand

Hajdúszoboszló: két ellenzéki jelölt visszalépett, nehezebb dolga lesz a fideszes Czeglédi Gyulának

Helyi hírek

“Hajdúszoboszlón megnyílt az esély a polgármester-váltásra, le lehet győzni a Fideszt!” – írja Facebook-oldalán Dede Tamás, a Párbeszéd- ZÖLDEK, DK, MSZP polgármesterjelöltje.

Emlékeztet, már hét elején megtettem az ígéretét; és a mai napon Kanizsay György Béla is “átgondolt, felelős döntést hozva” visszalépett a polgármesterjelöltségtől.

“Ezt én is hivatalosan megtettem. Innentől kezdve arra kérek mindenkit, hogy a polgármesteri szavazólapon Dr. Kerekes László mellé tegye az X-et, hogy megszabaduljon városunk a fideszes uralomtól”

– írja Dede.

Czeglédi Gyula fideszes polgármesterjelölt Facebook-oldalán üzent választóinak:

Kedves Hajdúszoboszlóiak!
Ma Kanizsay György Béla és Dede Tamás bejelentette visszalépését a polgármester jelöltségtől. Ezzel az érdemi politikai ténykedésük befejeződött.
Kérem Önöket, hogy vasárnap a megbízható, stabil, helyi emberekre szavazzanak! Olyanokra, mint az én csapatom tagjai, akik szívügyüknek tekintik Hajdúszoboszló fejlődését, akik ismerik az emberek problémáit és cselekednek a megoldásért. Fontos, hogy olyan embereket támogassanak, akikre mindig számíthatnak. Mi elkötelezettek vagyunk városunk iránt, hitelesen képviseljük az itt élők érdekeit.
Önökön múlik, hogy szeretett városunk, Hajdúszoboszló tovább tud-e fejlődni, melyre mindannyian büszkék lehetünk.
Számítok a támogatásukra, mert nekünk Hajdúszoboszló az első!

írta Czeglédi.