Szőllős Sándor és Hadházy Ákos

Bocskaikert fideszes polgármestere a már nem üzemelő, uniós pénzből épült vendégházáról: “Nincs itt semmi látnivaló”

Helyi hírek

2019-ben lejárt a kötelező, 5 éves fenntartási időszak, véletlenül pont ekkor döntött úgy Szőllős Sándor, Bocskaikert polgármestere, hogy nem üzemelteti tovább a 35 milliós EU-s támogatásból pénzből épült vendégházát.

Szőllőst Hadházy “korrupcióvadász” Ákos látogatta meg, és sorozta meg kérdéseivel. A polgármester a független képviselőnek azt mondta, nincsen itt semmi látnivaló, hiszen a “turisztikai látnivalókban bővelkedő”Bocskaikertben hat (!) másik vendégház is épült EU-s pénzből.

Emlékeztet, már 2018-ban nyomozott a NAV az ügyben, a helyiek szerint ugyanis a “mocskos Brüsszel” pénzéből felhúzott családi házban a polgármester rokona lakott.

Hát igen, a vendégházazás komoly elkövetési forma lett, nem is igazi polgármester, aki nem épített magának egy ilyen családi házat., A környéken ugye kapott egyet pl. a lombkoronás nyírmártonfalvai polgármester is

– jegyzi meg Hadházy Ákos.

A képviselő arra is felhívja a figyelmet, hogy Szőllős háza ki van dekorálva EU-s támogatások tábláival. Elmondása szerint ezeket a három egyesülete “szopta le az EU csecséről”: a Bocskaikert Jövőjéért Alapítvány, a Ráció Egyesület és a Bocskaikert Polgárőr Egyesület.

Szőllős Sándor vendégházas sztorijáról mi is beszámoltunk korábban:

A szomszédok szerint a bocskaikerti polgármester sógornője lakik az uniós pénzből épített vendégházban