Szabó Imre téglási polgármesterjelölt

Kifaggathatják a téglásiak a város független polgármesterjelöltjét

Helyi hírek

Kampányrendezvényt tart Szabó Imre téglási független polgármesterjelölt május 31-én, pénteken 18 órától a város “Multifunkciós Közösségi Házában” (vagyis a régi moziban) – tájékoztatta portálunkat a Tiszta szívvel Téglásért nevű helyi független csoport.

Az eseményen a független jelölt ismerteti programját és bemutatja képviselőjelöltjeit. Várnak mindenkit egy kötetlen, őszinte beszélgetésre, ahol Szabó Imre és csapata válaszol a lakosság kérdéseire is.

Tégláson idén a fideszes Szabó Csabával szemben egyetlen független polgármesterjelölt indul. Szabó Imrét mi már kifaggattuk, íme:

“Ahol a politika kezdődik, ott a becsület végződik.” Interjú Szabó Imrével, Téglás független polgármesterjelöltjével

A választáson 20 jelölt pályázik a 8 képviselői pozícióra, 12 független és 8 fideszes.

Nem tagja a Szabó Imre-féle tömörülésnek (Ferenczi Sándorné, Legoza Dániel, Zdrobáné László Nóra, Horváthné Schleisz Anikó, Csuka Mihály, Nagy Zoltánné Tünde, Salamon Gergő és Csonka Zsófia), de szintén függetlenként indul Kiss Viktória Anna, Chebliné Kocsis Erzsébet korábbi alpolgármester és Papp László.

A független jelző szerepel Kolompár László neve mellett is, aki trükkösen jutott a város alpolgármesteri címéhez, azóta pedig egyértelműn a Fideszt támogatja.

Kapcsolódó:

Befőttesüvegeket osztott a téglási fideszes városvezetés a helyi piacon