Szegedi tanulók a hétvégi hajóbaleset áldozatai között

Helyi hírek

Ahogyan arról a Szegedi Nap is beszámolt, hajóbaleset történt szombat éjjel Verőcénél. Szállodahajónak ütközött egy motorcsónak, amelyben nyolcan utaztak, közülük egy férfi kijutott a partra, két embernek a holttestét megtalálták, öt embert pedig jelenleg is keresnek. Két áldozat a nyolc közül szegedi Alföldi ASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum tanulója volt – tudta meg a delmagyar.hu.

Az iskola vezetősége ugyan nem kívánt nyilatkozni, ám a delmagyar.hu-hoz eljuttatott közleményből kiderült, a hír igaz: szegedi tanulók is vannak a hétvégi hajóbaleset áldozatai között: 

„Az Alföldi  ASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum sajnálattal tájékoztatja az iskola volt tanárait, diákjait, hozzátartozóikat, hogy iskolánk tanulói érintettek a verőcei vízi balesetben. A 13. osztályos Boglárkát a szülők azonosították, elhunyt. Iskolánk idei Kiss Ferenc -díjasa Varga Márton 13. osztályos tanuló eltűntként szerepel a keresési listákon. Kérjük az érdeklődőket és a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben tanulóink, munkatársaink és a tanulók rokonságának érzelmeit, érzéseit! Együttérzésünket fejezzük ki a családoknak!” – áll a lapnak megküldött közleményben.

(delmagyar.hu)

Fotó: MTI/Lakatos Péter