Szeged, közgyűlés, városháza, önkormányzat, önkormányzati képviselő, Joób Márton

Polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választáson a szegedi Joób Márton

Helyi hírek

Polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választáson Joób Márton – jelentette be felesége társaságában Szegeden, a Városháza előtt.

Joób Márton szerint a szegedi politikusok – legyen szó jobb vagy baloldaliról – csak a saját érdekeiket nézik, nem pedig a szegediekét. Szerinte ezen változtani kell. A delmagyar.hu a következőképp idézte a jelenleg önkormányzati képviselőként tevékenykedő politikust:

„Nekem és az engem támogató embereknek Szeged a fontos, és szegediként tenni akarunk a városért, az itt élő emberekért. Tizenegy gyermekes családapaként pontosan tudom, hogy a család mennyire fontos, mert az egészséges családok alkotják a társadalmunk alappilléreit. Ezért nagyon fontos terület számomra a családok, idősek és fiatalok támogatása, valamint kiemelten fontos célunk az elesettebb, nehezebb helyzetben lévő emberek érdemi segítése” – jelentette ki a polgármesterjelölt.

Joób Márton azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ha polgármester lesz, azon dolgozik majd a legtöbbet, hogy a szegedi fiatalok helyben maradjanak és, hogy a számukra jól fizető munkahelyek jöjjenek létre. Szeretné, ha Szegeden élni és dolgozni élmény lenne. Emellett fontosnak tartja a civilek, a különböző egyesületek és szervezetek illetve a szegedi vállalkozók támogatását.

Joób Márton azt is elmondta, hogy mind a tizenkilenc önkormányzati körzetben indítanak jelölteket.

(delmagyar.hu)

Fotó: Frank Yvette