Ételosztás Debrecenben

Meleg ebédet hoz a nyuszi “kéretlenül” a debreceni éhezőknek

Helyi hírek

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete várja a nehéz sorsú debrecenieket szokásos ingyenes ételosztásán, a hónap utolsó vasárnapján, húsvét első napján.

A szervezők közleménye

Vendégségbe hívjuk a nehéz sorsú felebarátainkat 2024. március 31-én (vasárnap) 11:00-12:00 óra között. HELYE: : Debrecen, Petőfi tér, aluljáró előtti terület.

Jelezzük, hogy összesen 150 fő részére tudunk meleg, előre dobozolt ételt biztosítani. A szüleikkel érkező gyermekeknek tojáskeresőt szervezünk, a “zsákmányt” játékos vetélkedőn is gazdagíthatják. A menü a korábbi kérésnek megfelelően töltött káposzta lesz friss kenyérrel, húsvéti kaláccsal.

Hívunk mindenkit, aki segíteni szeretne, két kézzel, vagy anyagi támogatással:

Várjuk a debreceni lakosok adományait is, elsősorban TARTÓS ÉLELMISZERT korlátlan mennyiségben, gyümölcsöt, burgonyát, olajat, tisztítószereket, gyermekjátékokat.

Várunk édességet, süteményt, gyerekjátékokat / arra már gondolni sem merünk, hogy egy tehetős debreceni cég húsvéti sonkát ajánljon fel, de nagy tisztelettel fogadnánk.

Várjuk debreceni éttermek, pékségek, élelmiszerüzletek, felajánlásait, csatlakozását. Egy jó és nemes ügyben kérjük a támogatásukat. Segítsünk abban közösen, hogy a szegények is érezzenek egy csöppet az ünnep hangulatából.

Aki szeretne segíteni, támogatást adni, az alábbi telefonszámon jelezheti: mobil (a hét minden napján): +36 30 9841 963 Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma: Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802 A közleménybe kérjük beírni: ételosztás, 2024

Meggyőződésünk, hogy nem lehetünk közömbösek azok iránt, akik nem az élet napos oldalán foglalnak helyett, akik önhibájukból, vagy anélkül, mindennapos küzdelmet vívnak a talpon maradásért. Bízunk abban, mind több nehéz élethelyzetben lévő debreceni lakos lehet a vendégünk.