Kétfarkú kutya párt EP-lista

Bruti is felkerült a Kétfarkúak EP-listájára

Helyi hírek

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt tagsága szavazott a párt 2024-es európai parlamenti listájáról. Az EP-képviselőjelöltek sorában 4. helyre került Tóth Imre Bruti, Debrecen legismertebb humoristája.

Humorista, zenész. A Kutyapártnak írt dalokat, beszédeket, forgatott videót, és a 2022-es parlamenti választások előtt az M1-en kapott 5 percünkben a barátnőjével telefonált az egész ország előtt

– mutatja be Brutit a párt.

A teljes névsor:

1. Le Marietta. Részvételiségi szakértő és urbanista. A Járókelő.hu alapítója. 2020-ban létrehozta a Főpolgármesteri Hivatal részvételiséggel foglalkozó osztályát, és elindította a főváros közösségi költségvetési programját. 2023-ban Hubert H. Humphrey-ösztöndíjasként elvégezte a Massachusetts Institute of Technology (MIT) városi és regionális tudományok programját.

2, Törley Katalin. 23 évig tanított francia nyelvet, irodalmat és civilizációt. Jelenleg a Tanítanék Mozgalom aktivistájaként, illetve a Romaversitas Alapítványnál és a Polgár Alapítvány oktatási ügykoalíciója mellett dolgozik szakértőként, tanácsadóként.

3. Juhász Veronika. A Kétfarkú Kutya Párt alelnöke, önkormányzati képviselő a II. kerületben.

4. Tóth Imre (Bruti). Humorista, zenész.

5. Becker András. Az Átlátszó és a MaNcs egykori újságírója.

6. Derdák András. Kultúraközvetítő. A legendás Banán Klub egykori vezetője, később a Millenáris művészeti igazgatója, majd diplomata Párizsban, a Collegium Hungaricumként működő Magyar Intézet élén.

7. Sándor Balázs. Az MKKP regionális koordinátora.

8. Zakota Tamás. Szintén a Kutya Párt regionális koordinátora. Tájrendező, kertépítő és környezetmérnök.

9. Szin Richárd. Elvégezte a nemzetközi közszolgálati kapcsolatok szakot, és a nemzetközi vízkormányzás és vízdiplomácia szakot angol nyelven. Szakmai gyakorlatait a NAV Nemzetközi Főosztályán és Magyarország Hágai Nagykövetségén végezte.

Interjúnk:

“Mindig azt hiszik, hogy óriási baloldali vagyok” – interjú Brutival, aki nem a debreceni fellépéseiből él

Bruti és az akkugyáras dal:

“Én egy akkumulátorgyárat szeretnék otthonra!” – elkészült Bruti új nótája, ezt minden debreceninek hallania kell