Felföldi József Sebestyén Balázs kritikája

“Mit is várhatunk valakitől, aki úgy írta bele magát a köztudatba, hogy belefingott a mikrofonba?” Sebestyén Balázst is kiosztotta a debreceni milliárdos

Bulvár Helyi hírek

Felföldi József debreceni nagyvállalkozó ezúttal Sebestyén Balázst találta meg, miután a rádiós azzal vagánykodott, hogy ő szilveszter előtt egy nappal is bátran tűzijátékozik a kertjében.

“Puha, aki 30-án nem próbálja ki”

– ezzel a címmel osztotta meg közösségi oldalán Sebestyén Balázs a sok vitát kavaró felvételt. A vége felé ő maga is megjelenik, egy alapos seggreesés kíséretében:

Felföldi József Facebook-bejegyzésében emlékeztet, van, aki azt vetette a műsorvezető szemére, hogy amit csinált, konkrétan illegális volt, hiszen december 31-től lehet tűzijátékozni, más azt kérte rajta számom, hogy micsoda példát mutat, megint más pedig arra hívta fel a figyelmét, hogy a tűzijátékkal.

Én ezzel kapcsolatban azt gondolom, hogy az ember szabadsága addig tart, míg másnak nem okoz a tetteivel fájdalmat, kárt, szenvedést. Ha bármilyen cselekedetünkkel ezt a határt átlépnénk, akkor kellene, hogy legyen bennünk (egy lelkiismeretnek nevezett) önszabályozó rendszer, ami megakadályozná, hogy az adott tevékenységet tovább folytassuk

– írja Felföldi, majd sorolja, mi minden történhetett volna, illetve történt is a szilveszteri durrogtatás hozományaként: sérülések, megnövekedett szállópor-koncentráció a levegőben, rémült állatok stb.

De azt tudjátok, hogy ilyenkor madarak százai, ezrei pusztulnak el? Vagy azt, hogy az Öreg-tavon (Európa egyik legnagyobb vadlúd-telelőhelye) 2022-ben 35.000 madár gyűlt össze, de újév hajnalára csupán 1200-an maradtak, mert a többiek elmenekültek a zaj elől?
Sőt, tovább megyek, ha valaki nem törődik az élőlényekkel, akkor talán gondolhatna az embertársaira, ugyanis a tűzijáték és a petárdázás rettenetes hatással van az autizmussal elő honfitársainkra, akik félnek a nagy hangoktól, s nem feltétlenül értik meg, hogy ahogy Balázsék mondták: „ez csak egy napra szól”

– írja a vállalkozó.

Felföldi József úgy véli, Balázs ismert emberként nagyon elszégyellhetné magát, hiszen neki inkább példát kellene mutatnia, vagy ha már erre nem is képes, legalább ne terjesztené a hülyeséget…

De hát mit is várhatunk valakitől, aki úgy írta bele magát a köztudatba, hogy belef.ngott a mikrofonba!

– emlékeztet erre a legendás jelenetre a debreceni édességgyáros:

Még több kiosztás Felföldi Józseftől:

Felföldi József nincs jó véleménnyel Vajna Tímeáról: “olyan jól eljátszotta a szomorú özvegyet”

“Nem szégyelled magad? Kicsit sem?” Felföldi József debreceni milliárdos kiosztotta Jákob Zoltánt

Felföldi József szerint Böjte Csabának már rég nyugdíjba kellett volna mennie