Szeged, Mentorháló, program, sajtótájékoztató, Porkoláb Mihály, Ifjúsági Ház

Hevesi Kriszta, Jakupcsek Gabriella és Tomán Szabina is Szegedre látogat a Mentorháló-sorozat keretében

Helyi hírek

9 év, 146 remekbeszabott előadás, 58.000 néző – ez a hamarosan induló Mentorháló-sorozat eddigi mérlege. 2024 tavaszától megújult arculattal, de a jól megszokott minőségben robog tovább a dél-alföldi régió egyik legnépszerűbb esti sorozata. Mutatjuk, kik, és mikor látogatnak a Napfény Városába. 

Idén tavasszal is kivételes felkészültségű előadók, izgalmas, aktuális témák és élményekkel teli esték várnak a szegediekre!
A 2024-as tavaszi évad személyes jelenléttel valósul meg az IH Rendezvényközpontban, ahol január 22. és június 10. között 11 nagyszerű előadást tekinthet meg a nagyérdemű.

Szeged, Mentorháló, program, sajtótájékoztató, Porkoláb Mihály, Ifjúsági Ház
A részleteket Porkoláb Mihály, főszervező ismertette, sajtótájékoztató keretében.

Mint mondta, az évadot Nyáry Krisztián és Mautner Zsófi nyitja meg, akik Így ettek ők – magyar írók és ételeik címszó alatt beszélgetnek. Őket követi Dr. Hevesi Kriszta, Tiktok titkok – amit az alkalmazás letiltana című előadása, majd jön Kozma-Vízkeleti Dániel, aki Párra várva, párban járva – Párkeresők, egyedülállók és párban élők napjainkban címen igyekszik egyfajta segítséget nyújtani. Őt követi Bősze Ádám A virtuóz – A virtuozitás története című előadása. De jön Dr. Mérő László Mindenki másképp boldog előadásával, Jakupcsek Gabriella, aki A napos B oldal nevet viselő könyvét mutatja be és épít köré felejthetetlen pillanatokat, valamint Kelen Anna, a „nyomozó művészettörténész” is Szegedre látogat. Az ő előadásának a címe: Minden képnek megvan a maga története – lappangó remekművek, rekordok és kulisszatitkok a műkereskedelemből.

Szeged, Mentorháló, program, sajtótájékoztató, Porkoláb Mihály, Ifjúsági Ház
Sok-sok híresség látogat Szegedre tavasszal.

A Mentorháló-sorozat vendége lesz Szvetelszky Zsuzsa, szociálpszichológus, Repair – Hogyan hozhatjuk rendbe elromlott tárgyainkat, kapcsolatainkat és közösségeinket címszó alatt próbál megoldást nyújtani. Prof. dr. Kiss László, Prima Primissima díjas fizikus, csillagász előadásában választ ad arra a kérdésre, hogy Van-e élet a Földön kívül. Majd jön Tomán Szabina, üzletasszony, aki megmondja mi a Siker a mosoly mögött és zárásképp Dr. Rab Árpád, trendkutató, jövőkutató is előad, A jövőt MI formáljuk! címen. 

A részletes program itt érhető el.

Fotó: Frank Yvette