Idén ötnapos Halloweeni Szezonzáróra készül a debreceni állatkert

Helyi hírek

Az ország első vidéki állatkertje és egyetlen klasszikus vidámparkja idén öt napon át tartja rettegésben látogatóit egy hátborzongató programsorozattal, amely keretében október 27. és 31. között izgalmas látvány- és műsorelemek varázsolják lebilincselővé a vidámparki szezon utolsó napjait. A tavalyi sikerre való tekintettel idén is lidérces állatkerti programok színesítik majd a hosszú hétvégét, amelyet az október 31-i, 16:00 és 23:00 óra között megtartott Halloween-parti koronáz majd meg.

Október 27-től 31-ig minden nap kísérteties környezet várja a látogatókat, amelyben a már jól ismert élményelemek alkalomhoz illő maskarába bújnak. Vérfagyasztó utazásra hív majd a Szellemvasút, és borzongásra csábít a Kísértetház. A nyolclábú ragadozók birtokba veszik a PókÓl legsötétebb zugait. Egész napos látnivalót kínálnak az Állatok Akcióban program lélegzetelállító látványetetései, tematikus szakvezetéseken pedig apokrif lényekkel ismerkedhetünk meg, de kincskereső térkép segítségével izgalmas felfedezőútra is indulhatunk.

Természetesen a szezon utolsó élményeit tartogató Vidámpark mind a 23 játékeleme, köztük az idén átadott Barokk körhinta is rendelkezésre áll majd, varázskarszalaggal ráadásul október 28-án és 29-én egész nap, 31-én pedig egész este korlátlanul.

Október 31-én, 16:00 és 23:00 között megannyi rémséges és misztikus teremtmény uralja majd a Parkot, ahol tűzikovácsok boszorkánypatkolása, rémek keringője, lidérces diszkó, bátorságpróba, zombivonulás, boszorkánytánc, tűzzsonglőr-bemutató, a Torres Dani Trió Día de Muertost idéző koncertje, valamint zsDav, Jánosik Gergő és Aida youtuberek közönségtalálkozója várja majd a bátor vendégsereget. Arra biztatunk minden érdeklődőt, hogy öltse fel legrémisztőbb maskaráját és mérettesse meg magát a rémségek szépségversenyén!

A normál nyitvatartási időben megtartott programokon való részvétel normál belépővel díjmentes, az egész napos hétvégi korlátlan játékgép-használatot biztosító karszalag pedig 4900 Ft/fő. Az október 31-i esti szezonzáró rendezvényre szóló belépő 3800 Ft/fő, a belépés mellett egész estés korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító varázskarszalag pedig 4900 Ft/fő áron kapható a helyszínen és online elővételben.

További információk és részletes program: www.zoodebrecen.hu