A hétvégén több autós baleset is történt Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében

Helyi hírek

Pénteken két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a baktalórántházi Vasút utcában. A járműveket a helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőröknek.

Ugyanezen a napon két személygépkocsi karambolozott a 4911-es út 9-es kilométerszelvényénél.  Egy személygépkocsi és kisteherautó pedig  a 4-es főút 312-es kilométerszelvényének közelében ütközött. A járművekben összesen heten utaztak, senki sem sérült meg.

Szombaton is több baleset történt, Nyírbátorban két személygépkocsi ütközött a Szabadság téri körforgalomnál. A 4-es főúton, Ajaknál is két személygépkocsi ütközött össze. Egy autó az árokba hajtott, majd a tetején állt meg Bujnál, a 3823-as úton. A nyírcsaholyi Hunyadi János utcában két személygépkocsi ütközött össze.

Vasárnap is több autós baleset történt, a  nyíregyházi Sörte utca elején lesodródott az úttestről, majd a tetején állt meg egy személygépkocsi. Piricse és Nyírbéltek között két személygépkocsi ütközött vasárnap.  Az autókban hárman utaztak, személyi sérülés nem történt. Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a balkányi Petritanyánál. Az oszlop kitört az autós pedig elhajtott a helyszínről.

A fotók a baktalórántházi baleset képei