Szabó Balázs Bandája, a Bikini és a Show&Bors zenekar is fellépett az újirázi falunapokon

Helyi hírek

Újiráz színes programokkal várta a látogatókat a 2023. október 7-én megrendezett falunapra, illetve az október 8-ai kirakodóvásárra.

A szombati falunapon meglehetősen sok név került fel a programtáblára. A koncertsorozatot Szabó Balázs Bandája kezdte el, akik teljesen elbájolták a falunapra érkezőket.

A tömeg a Bikini koncertjére érkezett meg, hamar be is telt a polgármesteri hivatal mögötti tér. A közönség a most 40 éves banda örökzöld slágeréit beleéléssel énekelte.

Az igazi utca tánc hangulat a Show&Bors koncertjével kezdődött el, akik a már este fázó tömeget táncra perdítették.

Debrecenben csak tavasszal tartanak Mihály napi vásár, de aki továbbra is szeretett volna az árusok portékái közül válogatni az Újirázon megtehette. A kis népességű falú határáig álltak az autók, talán ilyen sokaság rég vett részt a kirakodóvásáron. Az eladók is mindenkitől azt kérdezték Debrecenből jött-e. Az ide látogatók minden a debreceni Mihály napi vásárban fellelhető árut megtalálhattak. Nagy sláger volt idén is a csomagolt kéztörlő, de a megvásárolt szőnyeget is sokan végicipelték a vásáron.

Az emberek kedvét ez erősen szeles időjárás sem vette el, hatalmas tömeg hömpölygött a Hajdú-Bihari település szűk utcáin.