Menczer Tamás külügyi államtitkár

A sportriporterből lett államtitkár azt hazudja, hogy “Brüsszel Romániába vinné a debreceni BMW-gyárat”

Helyi hírek

Brüsszel a BMW-t Debrecen helyett Romániába vinné  – írja Facebook-oldalán Menczer Tamás, Szijjártó Péter papagája államtitkára.Menczer szerint “Brüsszel (Belgium fővárosa – a szerk.) újabb támadást indított Magyarország, a magyar emberek ellen. Ennek pedig szerinte az az oka, hogy nemet mondunk a migrációra, a háborúra és a szankciókra.

Menczer agymenését Katarina Barley, a szerinte “szélsőségesen háborúpárti és bevándorláspárti Európai Parlament” alelnökének kijelentésére alapozza, szerinte “Barley most újabb támadást indított Magyarország ellen, azt akarja, hogy a külföldi vállalkozások a beruházásaikat ne Magyarországon, hanem máshol, például Romániában valósítsák meg”.

Barley természetesen ilyet nem mondott, meg aztán furcsa is lenne egy nagyjából kész gyárat hirtelen több tíz kilométerrel odébbrakni. A politikus arról beszélt, hogy a magyar kormány részéről tapasztalt ellenséges gyakorlat (90 százalékos adók, dolgozók fenyegetése) miatt ne fektessenek be Magyarországon német cégek. Romániát pedig nem is említette, Menczer tehát ebben a posztban hazudik, mint a vízfolyás.

“Brüsszel újabb támadását visszautasítjuk, Magyarország szuverenitását meg fogjuk védeni!” – rikácsolta posztja végén Menczer Tamás.