Ennyibe fog kerülni a lángos és a sör a Campus Fesztiválon

Helyi hírek

A Campus Fesztivált szervező Debreceni Kft. gondoskodik a fesztiválozók ellátásáról, nincs szükségük külsős vállalkozó bevonására, így megfizethető árakra lehet számítani.

A 24.hu a fesztivált szervező Debreceni Kft. ügyvezetőjével, Miklósvölgyi Péterrel beszélgetett, aki elmondta, szerinte minden fesztivál célközönsége más-más szolgáltatásokat és ahhoz tartozó árszínvonalat tolerál. A Campus Fesztivál esetén a diákok pénztárcájához igazították az árakat, figyelnek a fiatalokra, akik minőségi kikapcsolódásra és felejthetetlen szórakozásra vágynak, de anyagilag nem annyira tehetősek.

Ennek megfelelően mindenhol 1000 forint alatt lesz a sör, sőt a Soproni standjainál mind a négy napon át 690 forintért ihatunk egy korsóval. A többi fesztivállal ellentétben nálunk már 890 forintért sima fokhagymás lángos is kapható, és 2000 forint alatt akár hamburgerezhetünk, de egy szelet óriáspizza is csak 1200 forint

– mondta Miklósvölgyi Péter. A szervezők mindenkire gondoltak, így lesznek magasabb, prémium kategóriás ételek és italok is, így mindenki a pénztárcájához mérten tud majd költeni a fesztiválon. A Campuson lesz élelmiszerbolt is, korlátozotott választékkal.

A július 19-23-ig tartó Campus Fesztiválon kilenc élőzenei színpad és több mint 300 zenei produkció várja a bulizókat, Robin Schulztól a rocklegendákon át Korda Györgyig lesz itt minden.

Campus: éjszakai buszok és villamosok is segítik majd a hazajutást