Egy autó motortere égett ki Nyíregyházán

Helyi hírek

Szerdán a nyíregyházi Simai út és Mandabokor kereszteződésénél kigyulladt egy személygépkocsi motortere  – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


A mentéshez a nyíregyházi tűzoltók érkeztek ki, akik két gyorssugárral fékezték meg a lángokat. A tűz során nem sérült meg senki, de a kocsiban keletkezett anyagi kár jelentős.

Szerdán a tűzoltók nemcsak Nyíregyházán tevékenykedtek, hanem Petneháza Szigeti tanyánál harmincöt köbméter kitermelt fenyő, valamint foltokban akácos és aljnövényzet gyulladt ki  egy erdős területen, amit sikerült eloltani.

Nagy méretű platánfa ága hasadt le tegnap a nyírbátori Papok rétjénél. A helyi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és kéziszerszámok segítségével távolították el a veszélyt jelentő faágat.

Tímáron gázcsonkra hajtott egy személygépkocsi szerdán egy lakatlan ház udvarán. A csonk megsérült, aminek következtében a gáz szivárgott. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a szivárgást megszüntették és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakemberének kiérkezéséig.