Tel házas meccsel búcsúzik a Picktől Pastor, nincs már jegy a döntőre

Helyi hírek Ország Rendőrség Sport
Telt ház lesz a pénteki, mindent eldöntő meccsen, a jegypénztárak már nem nyitnak ki, regisztrációs jegyek igénylésére sem lesz lehetőség – adta hírül az OTP Bank-PICK Szeged kézilabdacsapat közösségi oldala.
Köztudott, hogy ez lesz az edző, Pastor búcsúmeccse, a szakember az egyiptomi válogatott szövetségi kapitányaként folytatja. “Meg kell ismételni a múlt pénteki teljesítményünket, főleg védekezésben és a kapuban, és nyugodtan kell játszanunk. Szeretném megköszönni a szegedi szurkolóknak az elmúlt 10 évet, biztos vagyok benne, hogy pénteken is óriási segítséget fog nyújtani a hazai tábor” -nyilatkozta a mester.

Az OTP Bank-PICK Szeged – Telekom Veszprém bajnoki döntő pénteken 20:30-kor kezdődik a Pick Arénában és várhatóan 22:00-ig tart. Ez utóbbit a Szegedi Közlekedési Társaság közleménye hangsúlyozza, miközben arra hívja fel a figyelmet, hogy a szurkolók, ha lehetséges, ne autóval menjenek a meccsre.

“A mérkőzés végeztével, a drukkerek hazajutását a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segítjük, ezek a belváros irányú Etelka sori, Felső Tisza-parti megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába” – írja a társaság. A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak, és normál díjszabással vehetők igénybe.

A Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel – 9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os buszjárattal -, Lime elektromos rollerrel, valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából. Utóbbi kapcsán megjegyzik, hogy információik szerint csak korlátozott számban áll rendelkezésre szurkolói parkoló.

“A Pick Aréna környékén az ott lakók hazajutását és kényelmét biztosítandó, társaságunk a rendőrséggel szorosan együttműködve a szabálytalanul parkoló gépkocsikat azonnal elszállítja” – figyelmeztet a társaság, hozzátéve, erre a forgalmi rend biztosítása és az itt lakók kényelmét zavaró parkolási visszásságok megelőzése miatt van szükség. Aki teheti, váltson közösségi közlekedésre vagy tegyen meg néhány lépéssel többet, és parkoljon körültekintően.