Deja Vu Fesztivál

Sikeres volt a 10. Deja Vu Fesztivál

Európa Helyi hírek Ország Party Zone

Óriási érdeklődés övezte Magyarország legnagyobb retro fesztiválját, a 10 éves Deja Vu-t. A háromnapos időutazás utolsó estéjén is ki kellett tenni a megtelt táblát.

A zárónap délutánját Csordás Tibi indította, aki kellően feltüzelte a hangulatot az egykori Fiesta zenekar latinos hangulatával, ami tökéletes felvezetőnek bizonyult az utána érkező Bellini előtt. A német dance-formáció őrületes karnevál hangulattal hozta lázba a szegedi közönséget. Visszatérő vendégként üdvözöltük a zárónapon a világ legismertebb fogorvosát, akinek leginkább “Szeged himnuszát”, a Sing Hallelujah-t köszönheti a napfény városa és a hihetetlen időutazást a 90-es évekbe.

Tavaly sajnos betegség miatt a fellépés előtt nem sokkal kényszerült lemondani Alexandra Stan a Deja Vu Fesztivált, de ahogy az akkori videóüzenetében megígérte: idén visszatért és mindenért kárpótolta a közönséget.

Szintén évek óta hozza a nagyszínpadon a kötelezőt Sterbinszky, aki a legendás mixlemezeinek esszenciáját szabadított a szombati időutazókra.

Az éjszaka hajrájában a nagyszínpad utolsó fellépője, az idei fesztivál közönségszavazásának egyik győztese, Inna tett egy hatalmas pontot a nagyszínpad háromnapos maratonjára, amit a szervezőknek sikerült még megfejelni egy END SHOW-val Molnárbé és Gabriel B vezényletével, ahol tűzijáték, óriási színpadi pirotechnika, és különleges látványelemek kápráztatták el a közönséget!

A Sing Sing Arénában a szegedi éjszaka egyik legrégebbi időutazós partysorozata a Wannabe XXL hozta el a 90-es és 2000-es évek kedvenceit, a Tisza DOKK stage-en pedig Gedzó és Nacsa táncoltatta hajnalig a fesztivál fáradhatatlan közönségét.

Az időutazás jövőre folytatódik, sőt már a dátum is nyilvános. 2024. június 6-7-8-án újra bárki beszállhat az időgépbe, de ami még ennél is izgalmasabb: nem kell jövő nyárig várni, hogy újra 18-ak lehessünk, ugyanis a fesztivál szervezői az idei jubileumi évre tekintettel egy óriási szülinapi bulit szerveznek DEJA VU ARÉNA néven 2023. október 14-én a Pick Arénában!

A szervezők születésnapi ajándékként a 2024-es bérlet mellé ajándékba adják az októberi őrület belépőjét, amit most még kedvezményesebben lehet megvásárolni a közelmúltban megjelent Deja Vu mobilapplikációban.

Fotó: Future Visuals