Rendőrök által lezárt terület Újszegeden, ahol holttestet találtak 2023. május 28-án. A rendőrség közlése szerint a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket. MTI/Donka Ferenc

Holttestet találtak Újszegeden

Helyi hírek Ország Rendőrség

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Újszegeden. Az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja.

A bűncselekmény Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen történt. A telket szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak vasárnap délután. A sátor közelébe egy generátort is telepítettek az éjszakába nyúló a vizsgálat miatt – tapasztalta az MTI tudósítója.

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Május közepén két holttestet találtak Szegeden, egy kelet-ázsiai nővel a hasonló korú barátja végzett. Miután a férfi megölte élettársát, öngyilkos lett.

Gyilkosság a Dankó Pista utcában, két holttestet találtak Szegeden

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc