Tündérfutás 2023 Téglás

Jótékonysági gyermeknap lesz Tégláson, igazi programkavalkáddal várják a felnőtteket is

Helyi hírek

Május 28-án, pünkösdvasárnap rendezi meg a Tündérkör Alapítvány a 8. Tündérfutás és Jótékonysági Gyermeknapját a téglási gokartpályáján. A Tündérfutásra már lezárultak a nevezések, négyféle táv várja majd a vállalkozó kedvűeket. Tóth Zsé Ferenc, az alapítvány elnöke a Debreceni Napnak elmondta, a legnépszerűbb táv az 500 méteres TündiBündi táv, erre több mint 440-en neveztek, egyébként összesen 744 induló lesz.

A nevezők mindannyian egyedi I❤️ Tündérkör szalagos, egyedileg legyártott 8 cm-es, kétoldalas fém befutóérmet és célcsomagot kapnak. A rendezvényen számos ingyenes gyermek- és felnőttprogram várja a nem regisztrált indulókat és a szurkolókat is.

A program fő céljai:

Ami még várja a téglási gokartpályára kilátogatókat: készségfejlesztő, kézműves és interaktív sátrak, lufibohóc, csillámtetoválás, arcfestés, édességosztás, légvárak, kiállított F1 versenyautók, oldtimer, chopper és Simson motorok.

Különlegesség, hogy a rajtokat egy 1948-as mozsárágyú fogja indítani. Lesznek még korhű ruhába öktözött betyárok és hölgyeik, hagyományéltető programok, quados mentős tisztek, kiállított BMW autók – és még sok más érdekesség.

Ezer forintot sem ciki adományozni! Interjú Tóth Zsé Ferenccel, a nagy dobásra készülő Tündérkör Alapítvány elnökével

Szenzációsan sikerült a 2022-es Tündérfutás Tégláson – videó