BringaProgram Debrecen 2023: egy hónapig a bicikliseké lesz a város – részletek

Helyi hírek

Kezdődik a BringaProgram 2023, melynek legelső állomása rögtön ötnapos: a bringások 2023. május 22. és 26. között, minden hétköznap 17:30-tól kerékpározhatnak a 6 kilométeres, 1,5-2 órás távokon Debrecen legújabb kerékpárútjain. A kerékpárosokat az induló helyszínen ingyenes szervizponttal, a leggyorsabb előregisztrálókat biciklis lámpa szettel, friss croissant-nal és üdítővel várják a szervezők mindennap.

Május 22-től 26-ig egy héten keresztül 17:30-kor minden hétköznap déltán találkozzunk 17:30-kor a Baltazár Dezső téren, és bringázzunk egy jót a kellemes nyári estében. A program kifejezetten közösség építő, előtte és utána is szeretnénk, ha maradnátok, és megosztanátok velünk tapasztalataitokat a debreceni bringás közlekedésről, szívesen várunk minden ötletet és javaslatot

írják a szervezők.

Bringaprogram 2023 Debrecenben

A BringaProgram célja a kerékpárosok és a közlekedésben résztvevők figyelemfelhívása a biztonságos közlekedésre, a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, a kerékpárosok biztonságának növelése. A szervezők a javaslatokat és az észrevételeket a helyszínen várják a város bringaút hálózatával, kerékpáros közlekedésével kapcsolatosan. Továbbá a BringaProgramhoz rövid kisokos készült, melyet a helyszínen kapnak kézhez a bringások.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Érdemes időben jelentkezni, hiszen az első 70 előregisztrálót minden rendezvénynapon kerékpáros lámpaszett és croissant várja a helyszínen. A jelentkezés már elindult, hétfőtől péntekig minden napra külön szükséges regisztrálni.