Szeged, gyilkosság, emberölés, rendőrség, krimi, police, Dankó Pista utca

Gyilkosság a Dankó Pista utcában, két holttestet találtak Szegeden

Helyi hírek Rendőrség

Emberölés bűntett gyanúja miatt indult eljárás Csongrád-Csanád vármegyében.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. május 13-án hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak, információink szerint egy férfiét és egy nőét.. Idegenkezűség gyanúja felmerült, a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

Az eset a Dankó Pista utca 17. számú ház egyik lakásában történt. A saroképület egyik utcafrontját kordonnal vették körül a rendőrök, a lakásnál fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak délelőtt.

Frissítés:

A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt. A szomszédok szerint a lakást egy külföldi, Távol-Keletről származó, harmincas éveiben járó nő bérelte, akinek egy hasonló korú magyar barátja volt. Az MTI információi szerint a rendőrség nem keres elkövetőt, ami azt valószínűsíti, gyilkosság és öngyilkosság történt.

Legutóbb, április első napjaiban egy családi tragédiáról írtunk, ott egy testvérpár volt érintett.

Megölte a testvérét, majd öngyilkos lett egy férfi Szegeden

Frissítés:

„Kollégáim szombaton hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. Mivel a halálesetekkel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit” – nyilatkozta a Szeged Televíziónak Balázs Csaba rendőr főhadnagy. Információik szerint a kelet-ázsiai nővel a hasonló korú barátja végezhetett. Miután a férfi megölte élettársát, öngyilkos lett. A szomszédok szerint a pár kifejezetten csendes életet élt.

 

Fotók: Frank Yvette