Fehér Tibor és Nagy István rendőr alezredes, Papp László Polgármester_ Fejes Norbert címzetes tűzoltó törzszászlós és Verle Péter címzetes tűzoltó zászlós

Kiváló munkát végző tűzoltókat és rendőröket tüntetett ki Papp László Debrecenben

Helyi hírek

Papp László polgármester hivatalában két-két rendőrt és tűzoltót köszöntött és jutalmazott a város nevében május 10-én. A jutalom apropójául az szolgált, hogy Debrecen önkormányzata évről évre kifejezi köszönetét és elismerését azoknak a rendőröknek és tűzoltóknak, akik kiváló munkát végeznek.

Papp László szerint a külföldi befektetőknek is fontos a debreceni biztonság

Debrecen életének egyik legsarkallatosabb pontja a biztonság – kezdte beszédét a polgármester. Akkor lehet igazán sikeres várost építeni, ha a biztonság magas színvonalú. Mindazok a szervezetek, melyek a város biztonsága szempontjából meghatározó szereppel rendelkeznek, számtalan kihívással szembenézve nagyon jól végzik a munkájukat. S

ez nem csak a város polgárai, de például a külföldi befektetők számára is fontos, mind a köz-, mind a vagyon-, mind az iparbiztonság szempontjából.

Debrecen az ország egyik legbiztonságosabb városa. A polgármester reményének adott hangot annak kapcsán, hogy mindazok az erőforrások, melyek ahhoz szükségesek, hogy a rendőrök és a tűzoltók megfelelően tudják végezni a munkájukat, mindig rendelkezésre fognak állni.

Végül a kitüntetett tűzoltók és rendőrök nevét is elárulta Papp László

A város megbecsülésének jeleként – elöljáróik javaslata alapján – Papp László emléklapot és jutalmat adott át

Fehér Tibor és Nagy István rendőr alezredeseknek, valamint Fejes Norbert címzetes tűzoltó törzszászlósnak és Verle Péter címzetes tűzoltó zászlósnak.

Újabb 10 hónapos rendőrjárőr-képzés indul, ennyi lesz majd a fizetés