Szegedi Napozóválogatott

Idén is keresik a Szegedi Napozóválogatott tagjait

Helyi hírek Ország Party Zone

Idén is várják olyan 18. életévüket betöltött fiúk és lányok a jelentkezését, akik legalább 9 hétvégi napon – szombaton vagy vasárnap – ráérnek a fürdőkben dolgozni a Rádió 88 Strandparty alatt, június- július-augusztus hónapokban a Rádió 88 napozóválogatottjának tagjaként.

Májusban elindul a külső-belső felkészülés időszaka, júniusban a bemutatkozó buli a Hungiban, után pedig elkezdik a munkát, ami egészen a nyárzáró buliig, a Szegedi Ifjúsági Napokig tart.

– A válogató időpontja: 2023. május közepe, ahol személyesen is megismerkedünk és közösen döntjük el, hogy kikkel szeretnénk a nyarat eltölteni, és ki az, aki vállalja a munkát. Ha minden jól megy, a Szegedi Borfesztiválon már együtt koccinthatunk a teljes csapattal – írja portálján a Rádió 88.

A jelentkezés folyamata:

Szükséges két friss, teljes alakos fénykép, ez lehet fürdőruhás, tréninges, elegáns bármilyen fotó, a képeket nem publikálják, csak a castingig őrzik meg. Az e-mail címen kívül a telefonszámot is érdemes megadni, hogy zökkenőmentesebb legyen a kommunikáció. A fotókat április 30-ig várják az iloveszeged@radio88.hu címre, néhány soros bemutatkozó szöveggel.

Fotók: Rádió 88