Próbainterjúkon, előadásokon vehetnek részt a Debreceni Egyetem Informatikai Karának hallgatói a szakmai napokon

Világvállalatok képviselői előtt tehetik próbára talpraesettségüket a Debreceni Egyetem hallgatói

Egyetem Helyi hírek

Próbainterjúkon, előadásokon vehetnek részt a Debreceni Egyetem Informatikai Karának hallgatói az április 13-14-i szakmai napokon, ahol többek között bemutatkozik a Nokia, a Morgan Stanley, az MSCI és a DataSunrise is. Az esemény látogatói megismerkedhetnek a legújabb informatikai technológiákkal és a kar által kínált karrierlehetőségekkel is – számolt be az egyetem sajtóirodája.

Összesen huszonöt cég, köztük az Informatikai Kar tizennégy kiemelt partnere lesz jelen kínálatával az IK épületének földszintjén és első emeletén április 13-14-én, a Kassai úti campuson.

A látogatók aktuális témákkal, így például az 5g technológia és az SAP oktatás előnyeivel, az adatvizualizáció piackutatásban betöltött szerepével, a GE HealthCare Edison platformmal is megismerkedhetnek, de ezek mellett a karrierlehetőségek között is válogathatnak majd.

Az eseményre a helyszínen regisztráló hallgatók két szekcióban angol és magyar nyelvű előadáson vehetnek részt.

Íme a Debreceni Egyetem Informatikai Karának kiemelt partnerei:
Alverad, dataExpert, Data Sunrise, Delaware, Deutsche Telekom IT Solutions, Dynamic Solutions, Epam, DE GE HealthCare, IH Információs Hivatal, Lupus Consulting, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, NI Hungary, Nokia, TCS Tata Consultancy Services.

Gyógyszerminőségű élelmiszereket fejlesztene a Debreceni Egyetem egy ismert nagyvállalattal