Nyírszőlősön tartották a Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét

Helyi hírek

Idén is megrendezték a Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét Nyírszőlősön, melyen 90 diák mérte össze tudását.

Minden évben megrendezik a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz versenyét a Szőlőskerti Iskolában. Idén már a 16. alkalommal rendezték meg a tornát, de hivatalosan csak a negyedik Verebélyiné Tóth Marianna Emlékverseny volt, mellyel a verseny létrehozójának az elhunyt Verebélyiné Tóth Marianna emlékének adóztak.

– Marianna hívta életre ezt a versenyt, és amióta nincs közöttünk, azóta ilyenkor rá is emlékezünk. Ez egész napos verseny, és ilyenkor találkoznak a kollégiumok tanulói és vezetői is. A Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Tagintézmény, a Gyermekeinkért 16 Alapítvány és a VMKK által működtetett Nyírszőlős Közművelődési Színtér szervezte a tornát – mondta Ágoston Ildikó a VMKK Nyírszőlősi Közművelődési Színtér szakmai munkatársa.

Idén 90 diák érkezett a megye különböző kollégiumaiból. Nyírszőlősön aktív sportélet zajlik. Minden hétfőn a lakosság számára asztaliteniszezési lehetőséget biztosítanak, és rendszeresen telt ház van. De a Mozdulj Nyíregyháza keretein belül is több sportágat kipróbálhatnak az itt élők.

fotó:nyiregyhaza.hu