7 szerszám, ami mindig jó, ha kéznél van

Helyi hírek

Az  utóbbi időben szinte lehetetlen azonnal szakembert hívni egy-egy otthoni probléma elhárításához. Sok esetben nem is biztos, hogy szükség van a segítségre, hiszen az internet és néhány jó szerszámmal magunk is megpróbálhatjuk megoldani a problémát.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mire van szükség az otthoni barkácsoláshoz és szereléshez. Kitérünk arra, hogy milyen eszközöket szerezhetünk be egy budapesti szerszámboltban.

Szerszámok, amik jó ha kéznél vannak

A következő eszközök nélkülözhetetlenek a háztartásban és ebben az esetben mindegy, hogy lakásról vagy házról beszélünk. Abban az esetben ha ismerőstől vagy baráttól kapunk segítséget a problémánk megoldásához, akkor is biztosítani kell a szerszámokat, hiszen nincs mindenkinek otthon kéznél minden szükséges darab.

        1.  Kalapács

Kalapács nélkül szinte lehetetlen bármit megjavítani, vagy egy szöget a falba verni. Az egyik legalapvetőbb barkácskellék.

        2.   Kombinált fogó

Ennek a fogónak a feje belül recés, ezért kiváló fogásra és tartásra is. Össze tudunk nyomni vele szinte bármit, sőt van egy része a fogónak, amivel csípni, vagy vágni lehet vele, de akár még drótok hajlítására is alkalmas.

       3.   Csavarhúzó

Akár csavarhúzóról, akár készletről van szó, ezek szintén elengedhetetlen részét képezik a műhelynek. Az ipar többféle fejjel rendelkező csavart gyárt, így nyilván többféle csavarhúzóra lenne szükségünk, de ezt meg lehet oldani úgy, hogy egy készletet szerzünk be, amihez nyél és cserélhető fejek tartoznak. Kisebb helyen elfér.

       4.   Akkumulátoros fúrógép

Ezzel a kisgéppel a csavarok ki és betekerését végezhetjük el. Fúrhatunk a falba, mehet fel a polc, bármi hasonló dolog, amihez fúrásra van szükség.

      5.   Tipli és csavarkészlet

Egyáltalán nem szükséges nagy mennyiséget otthon tartani, de alap méretűekre mindig szükség van rá, ha egy gondot gyorsan meg akarunk oldani.

      6.    Cserélhető pengéjű vágóél

Rengeteg dologra alkalmas egy ilyen eszköz, a csomag felbontástól kezdve, egészen a tapéta tűpontos vágására is használható. A pengéket bármikor cserélhetjük, pótolhatjuk.

      7.    Vízmérték

Nem drága, de nagyon hasznos eszköz, a szép és párhuzamos síkok érdekben. Ezzel beállíthatjuk a bútorokat, a hűtőszekrényt, bármilyen otthoni gépet és berendezést. Ezáltal sokkal hatékonyabban működnek majd. Apró, de mégis nagyon hasznos.

Honnan szerezhetjük az alapvető szerszámokat?

Ezeket az eszközöket bármelyik barkácsáruházban meg tudjuk vásárolni, vagy akár meg is tudjuk rendelni egy webáruházból. A Szerszámváros például 1999 óta foglalkozik szerszámokkal és munkavédelmi eszközökkel. A munkatársak rugalmasan, gyorsan, szakértő támogatással fordulnak a vásárlóik felé. Az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva folyamatosan bővítik a termékskálát, és igyekeznek megfelelni a fogyasztók igényeinek.

Összegezve

Minden háztartásban szükség van alapvető szerszámokra, hogy bármilyen probléma esetén képesek legyünk gyorsan cselekedni Ha be akarjuk szerezni a szerszámokat, akkor azokat akár üzletben, akár webshopból is meg tudjuk vásárolni. (x)