Herpergel Róbert Tűzijátékos Közösségi Tér

Tűzijátékos közösségi teret akar Debrecenbe Herpergel Róbert, aki a felelőtlen kutyatartóknak is üzent

Helyi hírek

A kutyatartók és tűzijátékozók közötti háborúról elmélkedik szilveszteri videójában Herpergel Róbert korábbi debreceni önkormányzati képviselő, aki év elején lépett ki a Jobbikból.

Mint elmondja, ha a tűzijátékozás miatt elkóborol egy állat, az teljes mértékben a gazdája számlájára írható. Ezzel kapcsolatban az állatvédőknek azért más a véleménye.

Herpergel ígérete szerint egy érdekes ötlettel is megkínálja idén a városvezetést:

tűzijátékos közösségi teret szeretne létesíteni Debrecenben, ahol az emberek használhatják az általuk megvásárolt pirotechnikai eszközöket.

Úgy véli, ezzel csökkenteni lehetne a városban elszórtan történő tűzijátékozások számát. Ezzel pedig a “szerencsétlen kutyákon” (nem a gazdáikon!) lehetne segíteni.

Herpergel Róbert másik vesszőparipája a Petőfi tér kérdése, a felújítási munkálatok elkészülte után így látja a helyzetet:

https://debreceninap.hu/helyi/2022/11/21/prostik-stricik-alfoldi-kannapufolok-lephetik-el-a-szep-uj-petofi-teret-herpergel-robert-fenntartja-korabbi-aggalyait/

Interjút is adott nekünk néhány hónapja:

Mit tenne, ha két férfit látna csókolózni a Csapó utcán? Tabudöntögető nagyinterjú Herpergel Róbert volt jobbikos politikussal