Karácsonyi ételosztás Debrecen

Karácsonyi ételosztásra várják a rászorulókat Debrecenben

Helyi hírek

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete karácsony másnapján vendégségbe hívja a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, az utcán élő honfitársainkat. Közleményük szerint a kis csapat ünnepi menüvel igyekszik – ha csak pár órára is – szebbé tenni a Megváltó születésének ünnepét.

Karácsonyi ételosztás Debrecen

A karácsonyi ünnepi ételosztás 2022. december 26-án, hétfőn 11 órakor kezdődik. Fontos változás, hogy a munkálatok befejezése után a helyszín ismét a Petőfi tér lesz.

Jelezzük, hogy összesen 150 fő részére tudunk meleg ételt biztosítani. A szeretet ünnepén igyekszünk ajándékokkal is kedveskedni a szüleikkel érkező gyermekeknek. Szeretnénk, ha emlékezetes lenne 2022 karácsonya azoknak is, akiknek nem lesz feldíszített fenyő fájuk, akik Szenteste még annak is örülnek, ha nem hidegben, fázva, dideregve telnek el az ünnep órái. A kis csapatunk anyagi lehetőségei végesek, nem vagyunk gazdag emberek, de tiszta szívvel adjuk, amit pénztárcánk enged. a magunk lehetőségei szerint igyekszünk ünnepet “varázsolni” a Petőfi térre.

Karácsonyi ételosztás Debrecen

Kérünk minden jóérzésű honfitársunkat – ha erre lehetősége van -, akár anyagi támogatással, de akár meleg ruhaneművel, élelemmel, bejglivel, süteménnyel, gyermekjátékokkal, könyvekkel, járuljon hozzá az ünnepi ételosztáshoz. Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk közösen örömet. Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a szeretet karácsonyához, az alábbi telefonszámon jelezheti: 30 9841 963 Természetesen bárki személyesen is elhozhatja adományát.

Karácsony másnapján 10.30-tól megtalálnak bennünket a Petőfi téren. Minden támogatásnak örülünk, jó szívvel fogadunk. Aki az ételosztásban is segíteni szeretne, hálásan várjuk. Meggyőződésünk, hogy egy jó és nemes ügyben kérjük a támogatásukat. Bízunk abban, több mint száz magyar embernek segíthetünk abban, hogy ők is érezzék a szeretet melegségét, emberségét Ezúton is kérjük, hogy akiknek a környezetében él olyan felebarátunk, akik számára az ingyenes karácsonyi ebéd örömet szerez, segítsenek abban, hogy a meghívásunkról tudomást szerezzenek.

– A szervezők nevében: Tukoráné Kádár Ibolya, az egyesület elnöke –