Hirdetőtábla lángolt a Mikepércsi úton Debrecenben

Helyi hírek

Hétfőn korán reggel egy nagyméretű hirdetőtábla égett teljes terjedelmében Debrecenben, a Mikepércsi úton – számolt be a megyei katasztrófavédelem.

A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Hirdetőtábla égett le a Mikepércsi úton Debrecenben
Hirdetőtábla égett le a Mikepércsi úton Debrecenben

Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy további eseményekről is beszámolt Hajdú-Biharból és Debrecenből.

Oszlopnak ütközött egy autó Debrecenben, a Burgundia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Egy kismacska szorult egy ház szellőzőjébe a debreceni Csemete utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiszabadították az állatot.

Lehasadó faágak is gondokat okoztak Debrecenben

Debrecenben, az István úton egy fa egyik ága lehasadt, majd azt a villanyvezeték tartotta meg. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel és csáklyával távolították el az ágat.

Lehasadt egy nagy fa egyik ága tegnap Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el az ágat.

Egy húsz méter magas tölgyfa veszélyesen megdőlt a Biharkeresztes és Bedő közötti út mellett. A fa a forgalmat veszélyeztette, ezért azt a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel kivágták.

Lesodródott egy autó az útról Hajdúszovát és Földes között

Késő este Hajdúszovát és Földes között egy autó lesodródott az útról és az árokba hajtott.

A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Újabb baleset történt Ebesnél: kisbusz ütközött személyautóval