Traktorok Domaszéken

Adventi fénytraktorok vonultak Domaszéken

Helyi hírek Ország Party Zone

Vasárnap immár második alkalommal rendezték meg Domaszéken az Adventi fénytraktoros felvonulást. Idén a tavalyinál sokkal több, mintegy 40 munkagép öltözött fénydíszekbe, hogy különleges adventi hangulatot varázsoljon Domaszék fő terére, majd utcáiba.

Négy óra után a traktorosok folyamatosan gyülekeztek a Köztársaság téren, valódi látványkiállítás kerekedett a szebbnél szebb és különlegesen feldíszített traktorokból. A fényfüzér szinte valamennyi színben, formában és kombinációban megtalálható volt rajtuk, de rénszarvas díszítéssel, sőt még táncoló Mikulás-dekorációval is találkozhattak a kilátogatók.

A felvonulás – amelyen részt vett és traktorba ült Sziráki Krisztián polgármester és Mihálffy Béla országgyűlési képviselő is – 5 óra után indult, a zavartalan menetelést a helyi polgárőrség és a rendőrség is biztosította.

Az esemény idén is rendkívül népszerűnek bizonyult, az indulás helyszínére több százan kilátogattak, de sokan az utcákon, házaik előtt követték figyelemmel a díszes felvonulást.

Fotók: Tombácz Zoltán