Jakab Péter a cívis utcákon – sorolták a debreceniek a problémákat

Helyi hírek

Rossz a tömegközlekedés, jönnek az olcsó keleti vendégmunkások, hideg van az iskolában, épül egy akkumulátorgyár, a klinika környékén este nincs megfelelő közvilágítás – többek között ezekkel a problémákkal állították meg Jakab Pétert, a Nép Pártján Mozgalom vezetőjét, aki Salamon Gergővel járta a debreceni utcákat.

A mozgalom veztője időről időre megjelenik Debrecenben. Közösségi bejegyzésében emlékezett meg legutóbbi debreceni útjáról, ahol számos járókelő állította meg őket a felmerülő problémákkal kapcsolatban.

A korábbi Jobbik-elnök bejegyzése szerint a debreceniek a rossz tömegközlekedésről, az olcsó keleti vendégmunkásokról, az iskolában lévő hidegről, az épülő akkumulátorgyárról beszéltek neki, szerintük utóbbi tönkreteszi a környék vízgazdálkodását. Szóba került még, hogy kevés a nyugdíj, az élelmiszer megfizethetetlen, a klinika környékén este nincs megfelelő közvilágítás.

A bejegyzésben megoldási javaslatokról nem esik szó.

Fotók: Jakab Péter

Jakab Péter is furcsállja a debreceni villamosok leállítását – a cívisvárosban is megalakult mozgalmának helyi szervezete

Első fokon engedélyezték a helyi népszavazást a debreceni akkumulátorgyárról

Energiaválság: ritkítják Debrecenben a villamosok és trolibuszok járatait