Szexi prostituált

Ausztriába vitte ki prostituáltnak, előtte filmforgatással is szédítette – Debrecenben felel bűneiért

Helyi hírek

A Debreceni Ítélőtábla Dr. Háger Tamás vezette tanácsa 2022.11.15-én 9 órától a következő ügyet tárgyalja nyilvános ülésen.

Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék 2022 májusában L. A. vádlottat emberkereskedelem bűntette, kábítószer birtoklásának vétsége és új, pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt 3 év fegyházbüntetésre, 3 év közügyektől eltiltásra és 500 euro vagyonelkobzásra ítélte.

Az ítélet ellen az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. Az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint a sértett 2020. januárjában tudomást szerzett arról, hogy

a vádlott pénzszerzési lehetőségként felajánlotta ismerősének, hogy róla és élettársáról erotikus felvételt készít.

Mivel a sértettnek is szüksége volt pénzre, megkérte ismerősét, hogy szervezzen egy találkozót neki is a vádlottal. A vádlott és a sértett egy nyíregyházi bevásárlóközpont parkolójában találkozott, ahol a sértett beszámolt a vádlottnak arról, hogy nem rendelkezik lakással, élettársával közös gyermekük pedig nevelőszülőnél van. A sértett elmondta, hogy szeretnék lakhatásukat rendezni és gyermeküket is magukhoz venni, ezért ők is vállalkoznának erotikus felvételek készítésére.

Kiskorú lányokat kényszerítettek prostitúcióra Debrecenben, egyiküket meg is erőszakolhatták – videón a rajtaütés

A vádlott közölte a sértettel, hogy filmforgatásban nem tud neki segíteni,

de Ausztriában lévő bárjaiban tud neki lehetőséget nyújtani prostitúciós tevékenység végzésére. A vádlott a sértettnek a bevétel 50%-át ígérte.

A bárhoz érkezésüket követően a sértett által munkabér előlegként felvett 500 eurót a vádlott visszavette és hazautazott.

A sértett 2020 január végén egy hetet dolgozott prostituáltként a szórakozóhelyen, majd munkakörülményei miatt feljelentést tett az osztrák hatóságoknál.

A vádlottat 2019 júliusában a személygépkocsijával a nyomozó hatóság igazoltatta, mely során a járműből amfetamin tartalmú fehér port foglaltak le. 2019 novemberében Budapesten ismét igazoltatták a vádlottat, mely során a tőle levett vizeletminta kábítószernek minősülő vegyületet mutatott ki.

“Nem vagyok drága, megcsinállak négyezerért!” Rámenősek az utcalányok Debrecenben, a lakosság meg szenved