Szeged-Csanád GA

Papp Áron góljával győzött a Csákvár ellen a Szeged-Csanád GA

Helyi hírek Ország Sport

A kazinbarcikai, hétközi idegenbeli győzelem után hazai pályán is nyert a Szeged-Csanád Grosics Akadémia,  a csapat így hibátlan hetet zárt.

Három gyors támadással kezdték a meccset a hazaiak, ezek közül Gajdos lövése volt a legveszélyesebb a 7. percben. A játék jobbára a középpályán folyt, küzdött mindkét csapat, de kevés helyzet akadt a kapuk előtt. A 38. percben Könczey mesterien ugratta ki Papp Áront, aki remekül tolta meg a labdát, majd a kapus mellett lőtt a kapu közepébe. 1-0 a Szegednek. A félidő végén még Farkas Aurél is gólt szerezhetett volna, de lövése 1 méterrel elkerülte a kaput.

A második játékrészben is inkább a küzdelem dominált, mintsem a kapura veszélyes játék. A félidő közepén a Csákvárnak voltak nagyobb lehetőségei a gólszerzésre, de igazán nagy helyzetük nem volt-de ez a szegediekre is igaz.

A meccs végére megmaradt az előny, és az újabb győzelemmel már a 4. helyen áll tabellán a csapat. A bajnokságban most egy hétvége szünet következik, legközelebb november 26-án lépü pályára a Szeged az ötödik Gyirmót ellen idegenben.

SZEGED-CSANÁD GA–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–0 (1–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezeti: Görög Márió (Bede Tamás, Bertalan Dávid)

SZEGED-CSANÁD GA: Takács J. – Könczey, Szilágyi Z., Temesvári, Tóth B. – Farkas A., Szakály D. (Szilágyi, 91+1) – Papp Á. (Sipos Sz., 67.), Gajdos, Kundrák (Kővári, 57.) – Bíró B. (Haruna, 67.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

CSÁKVÁR: Zelizi – Murka, Alaxai, Vaskó, László N. – Mészáros D. (Fejős, 57.), Körmendi (Janyickij, 81.) – Torvund (Magyar, 81.), Kártik (Gazdag, 57.), Baracskai (Tamás N., 71.) – Hornyák. Vezetőedző: Tóth Balázs