Florin

Ismét kinyitja kapuit a szegedi Florin a Modern Gyárak Éjszakáján

Gazdaság Helyi hírek Ország

A tavalyi nagy sikert követően az idei évben is látogatható lesz a Business Superbrands díjas Florin Zrt. teljesen megújult szegedi gyára a Modern Gyárak Éjszakája program keretében 2022. november 11-én 16 és 22 óra között.

Az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő országos programon az érdeklődők képet kaphatnak az országban működő kiemelkedő gyárak egyedi megoldásairól, megtekinthetik a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, innovatív technológiákat.

A tavalyi év leglátogatottabb gyára, a Florin Zrt. már harmadik alkalommal csatlakozik a Modern Gyárak Éjszakája rendezvényhez abból a célból, hogy bemutassa az elmúlt két év során történt jelentősen bővített gyártókapacitását, a két új üzemet. A fejlesztések között szerepelnek automatizált rendszerek, új keverőtartályok, gyártósorok. A tisztateres üzemben kozmetikumok, a robbanásbiztos környezetben pedig alkoholtartalmú termékek és aeroszolok gyártása valósul meg. A látogatók megismerhetik, hogyan készülnek azok a kozmetikai, testápolási termékek, melyek megtalálhatók minden otthon fürdőszobapolcán.

A gyárlátogatás során kiderül, hogy az ötletekből hogyan születnek késztermékek. A látogatók megismerhetik, hogy egy egyszerűnek tűnő sampon gyártása mennyire összetett tud lenni nagyüzemi körülmények között. A túra során az is kiderül, hogy mitől olyan hatékonyak a közkedvelt Brado és BradoLife piacvezető termékei. A látogatásokra a cég izgalmas programokkal, meglepetésekkel készül.

A személyes látogatásokra a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon lehet jelentkezni. Szegeden még az Első Beton és a PI-METÁL Fémipari Kft., Makón pedig a Váll-Ker Kft. fogadja az érdeklődőket.