Donáth Anna arcával fémjelzett “Igazságkiállítás” nyílt Debrecenben

Helyi hírek

Donáth Anna arcával fémjelzett Igazságkiállítást indított a Momentum, aminek keretein belül országszerte, két hétig óriásplakátokon hirdetik azokat az igazságokat, amelyeket Donáth Anna a választásokat követő publikációiban kimondott, miközben a Fidesz elhallgatta azokat – közölte az ellenzéki párt.

A plakátokat egyszerre több helyen mutatták be a közönségnek, Budapesten, Debrecenben, Egerben és Szegeden. Debrecenben Hajnal Miklós és Szabó Bence, a Momentum parlamenti képviselője és debreceni önkormányzati képviselője, adták át a plakátokat. Az eseményen elmondták:

“A Momentumnak az egyik legfontosabb felelőssége és kötelessége, hogy az igazságról tájékoztassa az embereket. Egy olyan kormány van ma hatalmon, amelyik 12 évnyi rossz kormányzással és hazudozással súlyos megélhetési válságba sodorta Magyarországot. Hazudtak éjjel és hazudtak nappal is. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője az elmúlt időszakban többször is felhívta a figyelmet ezeknek a hazugságoknak az igazi veszélyeire.”

 

Donáth Anna és a Momentum legfontosabb üzenete az embereknek ezzel a kiállítással, hogy soha többé ne hagyjuk magunkat átverni. Ne féljünk az igazságtól, ne féljünk beszélni róla akkor sem, ha nehéz és bonyolult. Akkor sem, ha nem annyira kellemes, mint azok az illúziók és szemfényvesztés, amivel egyes politikai pártok próbálnak minket etetni.

Az Igazságkiállítás két hétig lesz látható a Széll Kálmán téren, utána pedig Budapest más pontjain is feltűnik majd. Hasonlóképpen több körben számos vidéki városban jár a kiállítás az elkövetkező hetekben Debrecentől Győrig, Egertől Pécsig.